Proton TM

Professional traffic trading scripts
It is currently Wed Jun 28, 2017 8:55 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Не могу установить скрипт
PostPosted: Sat Oct 31, 2009 1:44 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 31, 2009 1:42 pm
Posts: 3
При попытке установить протон получаю ответ
Parse error: syntax error, unexpected '?' in /usr/local/www/dome.com/install.php on line 1
уже голову сломал....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 31, 2009 3:12 pm 
Offline
Модератор

Joined: Wed Apr 27, 2005 12:36 am
Posts: 930
Location: татары мы
Зенд не установлен


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 01, 2009 8:21 am 
Offline

Joined: Sat Oct 31, 2009 1:42 pm
Posts: 3
Установлен! GB CJ 3 прекрасно работает


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 01, 2009 6:26 pm 
Offline
Модератор

Joined: Wed Apr 27, 2005 12:36 am
Posts: 930
Location: татары мы
Постой, если я не ошибаюсь у GB сейчас не зенд а ionCube


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 7:58 am 
Offline

Joined: Sat Oct 31, 2009 1:42 pm
Posts: 3
Да точно, прошу прощения, это я упустил. Но Зенд установлен, есть скрипты работающие под ним и всё нормально, а с протоном не как


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 8:57 am 
Offline
Admin

Joined: Mon Oct 04, 2004 3:28 pm
Posts: 1959
install.php надо заливать в режиме binary

_________________
Avatraffic.com - купи/продай трафик по вкусным ценам!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron






Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group